Meniškieji murziai

Meninkų forumas jums...

rodiklisPortalCalendarDUKIeškotiNarių sąrašasVartotojų grupėsRegistruotisPrisijungti

Share | 

Blah, blah, blah.♥

Rodyti ankstesnę temą Rodyti sekančią temą Go down 
AutoriusPranešimas
Mishell*
Bandantys sukurti pirmajį šedevrą

Pranešimų skaičius: 4

RašytiTemos pavadinimas: Blah, blah, blah.♥   Tr. 07 28, 2010 5:18 pm

Sugrįžimas I

Pabudau kai tik išgirdau švelnų mamos balsą už durų.
- Mieloji, šiandien tavo pirmoji diena tad kelkis ir skubėk kad nepavėluotum. - pasakiusi girdėjau kaip ji lėtai nulipa laiptais žemyn.
- Tuoj, - sumurmėjau ir atsisėdusi ant lovos krašto žvilgtelėjau į laukrodį kuris rodė 8:50.
Atsikėlusi nuėjau prie veidrodžio, savo senojo veidrodžio prie kurio galėdavau sėdėti valandų valandas ir stebėti save, ypač savo žaliai mėlynas akis ir ilgas bei tankias blakstienas.
Žiūrėdama į jį prisiminiau kiek patyriau nuotykiu kai gyvenau čia. "Pagaliau aš grįžau" Pagalvojau ir veidrodyje šyptelėjau pati sau.
Pasiėmusi savo naują kuprinę išėjau iš kambario švelniai trinktelėdama duris. Laiptais lipau galvodama apie savo senąją mokyklą, senus draugus tačiau naują save.
- Sėkmės, - pašaukė mama prie durų ir atsisukusi į ją šyptelėjau.
Priėjusi prie mokyklos nedrąsiai įžengiau į kiemą ir pajutau kaip aplinkiniai mane apžiūrinėja, apkalbinėja.
Pasijutau išties nejaukiai.
- Melisa! - atsisukusi pamačiau už manęs stovinčia Gabrielę
- Gabri! - apsidžiaugiau ir abi apsikabinome.
- Pagaliau tu grįžai, - džiaugėsi ji ir nepaleido manęs.
- Aš taip tavęs pasiilgau, - sušnabždėjau ir pajaučiau kaip skruostu nuriedėjo džiaugsmo ašara.
- Kaip laikaisi? - pagaliau paleidome vieną kitą ir Gabri kaip visada pradėjo pirma kalbėti.
- Dabar tai tikrai gerai, o tu? - paklausiau nužiūrėdama ją.
- Irgi, - ji taip pat žiūrėjo į mane, jaučiausi taip lyg būčiau permatoma ir ji matytu mano vidų.
Tuo pat metu iš už mokyklos vartų pasirodė du neįtikėtino grožio vaikinai, kurie žiūrėjo į mus su Gabri, o mes spoksojome į juos.
- Tu juos pažįsti? - paklausiau atitraukdama žvilgsnio nuo jų.
- Am, šiek tiek apie juos mums pasakojo mokyklos direktorė, kad jiems būtume malonūs, - atsakė žiūrėdama į praeinančius vaikinus.
- Kodėl? - nustebau ir kiek nusijuokiau.
- Jie atsikraustė iš kažkokio tai miesto, jų šeima labai turtinga ir gerbiama, žinau kad jie gyvena nerealiame name ir ežero miške. - atsakė pagaliau žiūrėdama į mane.
Vėl nedrąsiai atsisukau į tą pusę, kur mačiau vaikinus. Jie sėdėjo po medžiu ant suoliuko ir šnekučiavosi. Abu buvo neįtikėtino grožio tačiau vienas iš jų mane traukė kaip magnetas.
Mačiau kaip visos merginos žiūrėjo į juos. Tačiau kaip bebūtu keistą, jie žiūrėjo į mus su Gabri.
- Eime į pamoka, - pasijutusi nejaukiai pasakiau savo geriausiai draugiai ir kai ji pritariamai linktelėjo abi nuėjome.
Vos tik įėjusi į klasę nustebau "Negi tai mano buvę klasiokai ir klasiokės" pažinojau juos tačiau buvo keista kad jie mane sutinka šiltai ir draugiškai.
Atsisėdau į savo senąjį suolą, o šalia manęs atsisėdo Gabri.
Pamoka prasidėjo ir mes klausėmės ką kalbėjo mokytojas. Atsisukau į Gabrielė ir ši man nepastebimai padavė lapuką. Atlanksčiusi jį perskaičiau.
" Kaip manai kodėl tie vaikinai žiūrėjo į mus o ne į kitas? Ar čia tik aš pastebėjau jų žvilgsnį? " `
Paėmusi tušinuką kitoje lapo pusėje parašiau.
" Aš taip pat tai pastebėjau, tačiau atsakymo nežinau " Parašiusi padaviau jei atgal.
Mačiau kad Gabrielė kažką rašo ir po neilgo laiko gavau lapelį.
" Manau mums reikės susipažinti su jais " perskaičiau ir atsisukusi į ją linktelėjau.
Netrukus baigėsi pamoka ir su Gabri išėjome iš mokyklos.
Abi pamatėme juodą džipą ir tuos pačius vaikinus. jie žvilgtelėjo į mus ir kuri laiką pražiūrėjome vieni į kitus kaip užhipnotizuoti.
- Eime, - pagaliau pasakiau Gabrielei ir paėmusi ją už rankos nusivedžiau link namų.

Atgal į viršų Go down
Peržiūrėti vartotojo aprašymą
Varlyte
If you look my way , you can see spring..Admin

Pranešimų skaičius: 178

RašytiTemos pavadinimas: Re: Blah, blah, blah.♥   Tr. 07 28, 2010 5:48 pm

Įdomu, tik jei truputį labiau išplėtosi veiksmą viskas bus :*

Bandantys sukurti pirmajį šedevrą

Pranešimų skaičius: 13

RašytiTemos pavadinimas: Re: Blah, blah, blah.♥   Št. 09 04, 2010 8:21 pm

Labai įdomu. Norėčiau sužinoti, kas bus toliau.
Atgal į viršų Go down
Peržiūrėti vartotojo aprašymą

Blah, blah, blah.♥

Rodyti ankstesnę temą Rodyti sekančią temą Atgal į viršų 
Puslapis 11